“NATUURLIJK HET BESTE”

95 procent van onze klanten vindt natuurlijke schoonheid en  huidverzorging net zo belangrijk als gezonde voeding.

Het begin…

Mijn zoektocht naar natuurlijke hoogwaardige producten in schoonheid en huidverzorging.

Het was een ware ontdekkingsreis om voor mijn persoonlijke lichaamsverzoging de juiste producten te vinden. Tijdens een reis in het buitenland liep ik tegen een natuurlijke collectie van luxe producten aan waar ik me goed bij voelde. Elk product is uniek en de series bestaan uit biologische extracten zoals Olijfextracten, Aloë Vera, Arganolie en Donkey Milk. Deze producten zijn te gebruiken voor het gehele lichaam, gezicht en het haar.

Ik ben er van overtuigd dat een ieder een stuk geluk in zijn leven kan creeren met de juiste producten en een klein beetje extra zorg. Zo is er bij mij een diepgewortelde passie ontstaan en heb ik het besluit genomen om deze unieke producten naar Nederland te halen. Zo is Organictreasures ontstaan.

Ruud van der Houven eigenaar van Organictreasures – Pharmaid Cosmetics

ruud

ATHENA’S TREASURES

Producten van serie Athena’s Treasures zijn het resultaat van het meerjarige onderzoek in de modernste laboratoria door gespecialiseerde technici en cosmeticaspecialisten.
Door harmonie te combineren met de uitstekende eigenschappen uit de Griekse natuur en de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap van cosmetica is deze professionele verzorgingslijn ontstaan.

De basis van deze professionele serie zijn de biologische olijfolie en het organische extract van olijfbladeren. Een keuze uit lotions en crèmes voor het lichaam. Natuurlijk een complete haarverzorging en crèmes voor het gezicht, handen en voeten.Douchegel, natuurlijke oliën en zepen maken deze serie helemaal compleet.

ALOE’S TREASURES

De serie van Aloë Treasures is gebaseerd op de veelzijdige activiteiten van Aloë Vera vanwege de rijke inhoud aan vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en sacchariden.

Een gecontroleerde biologische teelt van Aloë Vera wordt gebruikt in elk product van deze cosmetische lijn.
Zodat op deze wijze 30% meer cel vernieuwing ontstaat dan met de gewone Aloë Vera.

ARGAN TREASURES

Het gehele assortiment bestaat uit verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam, haar, handen, voeten, en specifieke producten voor de ogen en lippen.
Het bevat ook anti rimpel producten met een liftend en “botox achtig” effect, voor een veilig gebruik, zonder de esthetische chirurgie.

De traditionele oliën van de Middellandse Zee de natuur, zijn harmonisch gecombineerd met de baanbrekende verworvenheden van de moderne cosmetica, zoals Aran stamcellen, de biotechnische anti rimpel ameliox en de drastische dipeptide Calmosensine.

face beauty cosmetics 150 150

Verander je huidverzorgingsroutine soulful met onze natuurlijke producten die schoonheid creëren.

Organicteasures
face sleep cosmetics 150 150

Organictreasures natuurlijk voor schoonheid met respect voor moeder aarde.

De beste keuze
ORGANICTREASURES – PHARMAID COSMETICS

MONDAY – FRIDAY

AFHALEN OP AFSPRAAK

SATURDAY – SUNDAY

AFHALEN OP AFSPRAAK