Welkom bij Organictreasures, jouw bestemming voor natuurlijke hand- en voetverzorgingsproducten op basis van Griekse olijfolie. Ontdek onze uitgebreide collectie met een speciale nadruk op de luxueuze handcrèmes en voetcrèmes uit de “Athenas Treasures” serie. Elk product vertelt het verhaal van ultieme zorg en toewijding voor je handen en voeten, en we nodigen je uit om de weelde van deze serie te ontdekken.

Onze collectie omvat een scala aan producten, waaronder:

  • Aloë Vera Hand- en Voetcrème: Geniet van de voedende aanraking van aloë vera, doordrenkt met hydraterende en kalmerende eigenschappen voor zijdezachte handen en voeten.
  • Calendula Handcrème: Ervaar de helende kracht van calendula, die je handen kalmeert en beschermt met een delicate aanraking van de natuur.
  • Patchouli Handcrème: Omarm de aardse charme van patchouli, die niet alleen hydrateert maar ook je zintuigen prikkelt met een betoverende geur.
  • Donkey Milk Handcrème: Verwen je handen met de weelde van ezelinnenmelk, die diepe hydratatie biedt en je handen verjongt met voedingsstoffen.
  • Mango en Papaya Handcrème: Laat de zoete aroma’s van mango en papaya je zintuigen prikkelen, terwijl je handen worden gevoed en verfrist.
  • Tea Tree Handcrème: Ontdek de zuiverende kracht van tea tree oil, die je handen reinigt en beschermt met een verkwikkende sensatie.
  • Zijde Handcrème: Omarm de zijdezachte textuur voor luxueuze zachtheid en intensieve hydratatie.
  • Argan Handcrème: Voed je handen met de kostbare eigenschappen van arganolie, voor een stralende huid.
  • Anti-Spot Handcrème: Ervaar de pracht van een egale huid met onze anti-spot handcrème, die onvolkomenheden vermindert en een gelijkmatige teint geeft.

Naast onze handcrèmes bieden we ook een verscheidenheid aan voetcrèmes, waaronder mint, arnica, aloë vera, natuurlijk, bijenwas en tea tree varianten.

Bij Organictreasures streven we ernaar jouw handverzorgingsroutine te verbeteren met de serie “Athenas Treasures”. Elk product is doordrenkt met de essentie van de natuur om jouw handen en voeten te verzorgen en te verwennen zoals nooit tevoren. Ontdek de weelde van onze producten en omarm de puurheid van natuurlijke hand- en voetverzorging, geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de godin Athena.

NATUURLIJKE HAND EN VOETVERZORGING MET DE KRACHT VAN MOEDER NATUUR.

NATURAL HAND CARE MET DE KRACHT VAN MOEDER NATUUR

NOG VEEL MEER MOOIE PRODUCTEN

Waanzinnige deals op de beste producten

Een haarfijn resultaat

BEKIJK HET ASSORTIMENT HAARVERZORGINGSPRODUCTEN

Gezichtsverzorging

NATUURLIJK BEAUTY ASSORTIMENT

Handen en Voeten

ZORG GOED VOOR JE VOET

Straal met een zijdezachte huid

HIERDOOR GAAN WE ONS WEER VITALER VOELEN

“Natuurlijk” de mooiste merken voor je huid

MEER PRODUCTEN

Bekijk ook deze productcategorieën

HAARVERZORGING
GEZICHTSVERZORGING
OPENING TIMES

MONDAY – FRIDAY

09:00 ~ 19.00

SATURDAY – SUNDAY

09:00 ~ 21.00